Kivunhallintakurssi

Kivunhallintakurssi juuri sinua varten!

Oletko jo sinut kipujesi kanssa vai ehkä vasta matkalla kohti uutta minääsi? Jos kipupolkusi on vielä kesken, etkä ole omaksunut kipuja osaksi identiteettiäsi, niin Kipukapina ry:n järjestämät ilmaiset kivunhallinnan verkkokurssit ovat juuri sinulle, rakas jäsenemme!

Verkossa toteutettavat kurssit kestävät 8 viikkoa, jona aikana tutustut erilaisiin kivunhallinnan menetelmiin ja uuteen minääsi kipuineen ja liitännäisoireineen asiantuntijoidemme johdolla kerran viikossa. He auttavat kutakin kurssilaista valitsemaan sopivia menetelmiä hallita kipuja ja sen liitännäisoireita.

Luethan ennen ilmoittautumista Kipukapina ry:n tietosuojan ja tietosuojaselosteen, kiitos (linkit aukeavat uuteen ikkunaan).

Alla oleva 11.5.2020 alkava kurssi on tarkoitettu CRPS ja/tai hermokivuista kärsiville jäsenillemme.

Toimithan nopeasti, sillä 11.5.2020 alkavalle kurssille otetaan vain rajallinen määrä osallistujia, joilta edellytämme Kipukapina ry:n jäsenyyttä. Ilmoittautua voit täällä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

 

Alla oleva 18.5.2020 alkava kurssi on tarkoitettu kaikille vaikeista kroonisista kivuista kärsiville jäsenillemme.

Toimithan nopeasti, sillä 18.5.2020 alkavalle kurssille otetaan vain rajallinen määrä osallistujia, joilta edellytämme Kipukapina ry:n jäsenyyttä. Ilmoittautua voit täällä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

 

Jos et vielä ole jäsen, niin liittymällä pikaisesti jäseneksemme sinulla on hyvät mahdollisuudet lunastaa paikkasi kysytyllä kivunhallintakurssillamme. Voit liittyä jäseneksi täällä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Jäsenenämme saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Kipuna-verkkolehden sekä lukuisia jäsenetuja. Ennen kaikkea tuet työtämme kipupotilaiden hyväksi.

Voit tutustua kaikkiin jäsenetuihimme täällä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Lisätietoja kursseista voit tiedustella Kipukapina ry:n toimiston sähköpostiosoitteesta toimisto@kipukapina.fi tai puhelimitse numerosta 041 318 6259.

Tervetuloa mukaan!

HUOM! Jos et omista sähköpostia lainkaan ja haluaisit tulla mukaan kurssille, soita Kipukapinan toimistoon, puh. 041 318 6259.
Jätä teksti- tai ääniviesti, jos puheluusi ei vastata. Viestissä kerro nimesi, puhelinnumerosi ja asiasi lyhyesti. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

PDF-tiedostomCoach-rekisteriseloste_Kipukapina ry.pdf (20 kB)
Kipukapina ry, mCoach-rekisteriseloste 29.4.2020