Uusi hallitus

Olemme hallituksena kokoontuneet ja aloittaneet työskentelyn jatkaaksemme niitä projekteja ja yhteistyöhankkeita, mitä edellinen hallitus oli aloittanut.

Pyydämme kuitenkin kärsivällisyyttä jäsenistöltämme, sillä näiden toimintojen siirto ja uudelleen käynnistys vie hetken aikaa.

Olemme kaikki joutuneet uuden eteen ja näin ollen perehdytys ja uuden oppiminen vie oman aikansa. Tarkoituksena on, että joitakin toimintoja käynnisteltäisiin uudelleen niin pian kuin mahdollista, kuten jäsenlehden julkaisu, tukipuhelimet, sekä tietysti toivomme yleisen koronapandemiatilanteen niin salliessa paikkakuntakohtaisten vertaistukiryhmien alkavan jälleen toimimaan aktiivisesti.

Pyrimme kuitenkin pitäytymään tiukasti vain meille kuuluvissa asioissa ja hoitamaan nykyiselle hallitukselle kuuluvat tehtävät.

Hallituksen tavoitteena on nyt viedä yhdistystä toimintasuunnitelman mukaan eteenpäin ja keskittyä sen ydintehtävään: kipupotilaiden ja heidän läheisten äänen esille tuomiseen, tiedon ja tuen jakamiseen sekä vertaistuen mahdollistamiseen.

Tällä hetkellä hallituksen tavoittaa toimisto@kipukapina.fi ja uusimmat tiedotteet tulevat myös tänne sivustolle.

Olemme myös Facebookissa.

Ystävällisin terveisin Kipukapina Ry:n puolesta,

Pekka Häkkinen

Jaa tämä kirjoitus!