YHDISTYS

Kipukapinan tehtävänä on tuoda potilaan ääntä paremmin kuuluviin terveydenhuollon kentällä, jakaa tietoa ja tukea ja mahdollistaa yhteyttä potilaiden kesken.

Yhdistys haluaa myös tarjota näkökohtia yhteiskunnalliseen keskusteluun ja tuoda esiin potilaan kohtaamisen ja vuorovaikutuksen laadun keskeistä merkitystä niille ammattihenkilöille, jotka työskentelevät kipukroonikoiden kanssa.

Olet sitten uusi tuttavuus tai Kipukapinan vanha ystävä, toivotamme Sinut lämpimästi mukaan toimintaamme!
Kipukapina ry:n jäsenenä saat ensimmäisenä tiedon tapahtumista ja olet etusijalla ilmoittautuessasi toimintaamme.

Otamme jatkuvasti vastaan jäsenistön toiveita toiminnan kehittämiseksi ja jäsenistö on lämpimästi tervetullut suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumia ja toimintaa kanssamme.