JÄSENEDUT JA -PALVELUT

Eos DogGear – luotu kestämään

Kipukapinan jäsenet saavat kaikista Eos DogGear-tuotteista – 20 % alennuksen.

Eos DogGear, Krista Back
sähköposti info@eosdoggear.fi
Kotisivut https://www.eosdoggear.fi/
Facebook Eos DogGear

Saadaksesi jäsenalennuksen – 20 % lisää jäsennumerosi tilauslomakkeen kohtaan ”Alekoodit”.

ESPOO

Jorvin Apteekki antaa Kipukapina ry:n jäsenille -10 % alennuksen kaikista muista apteekkituotteista, paitsi ei lääkkeistä. Lisäksi apteekin tuotteita voi tilata kaikkialle Suomeen mm. Ärrä-pakettina ja postitse.

Jorvin Apteekki haluaa auttaa koronatilanteesta kärsiviä riskiryhmiä maksuttomalla lääkkeiden kotiinkuljetuspalvelulla, jolle on ollut kasvavaa tarvetta. Palvelu on suunnattu yli 70-vuotiaille ja muille koronaviruksen riskiryhmiin kuuluville Espoossa ja Kauniaisissa.

Jorvin Apteekki on avoinna joka päivä kello 22 saakka. Kotiinkuljetuspalveluun saa yhteyden soittamalla numeroon 050 541 2378.

Jäsenten tukipuhelinpalvelu viikko 31 alkaen

Tukipuhelimet alkavat palvella Kipukapina ry:n jäseniä  viikosta 31. alkaen neljästi viikossa.

Neuvonta ja tukipuhelin​ (auttaa mm valitusten ja kanteluiden teossa)
Tiistaisin klo 12.00 – 14.00 ,
Sunnuntaisin klo 18.00 – 20.00
puh. 044 230 2597

Keskustelut vertaistukihenkilön kanssa (tarvittaessa auttaa kanteluiden ja valitusten teossa)
Keskiviikkoisin klo 18.00 – 20.00
Lauantaisin klo 16.00 – 18.00
puh.044 239 7463

Otathan valmiiksi esille jäsennumerosi ennen puhelua, kiitos.

Kipukapina ry – potilasjärjestö Sinua varten

Tarvitsetko tukea tai apua? Kipukapinan puhelinpalvelu auttaa sinua!

Instru Optiikka jäsenedut yhdistyksen jäsenille perheenjäsenineen

Instrun jäsenedut PDF

SILMÄLASIT
Normaalihintaiset silmälasit – 30 %

NÄÖNTARKASTUS
Optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys veloituksetta.

INSTRUMENTARIUM: näöntarkastuksen yhteydessä
* Silmänpohjakuvaus 20€ (norm. 45€)
* Laajennettu näöntutkimus 35€(norm. 60€)

AURINKOLASIT
Normaalihintaiset aurinkolasit – 20 %

PIILOLINSSIT
Normaalihintaiset piilolinssit – 25 %

PIILOLINSSITARKASTUS
Optikon suorittama piilolinssitarkastus, opetus ja koelinssit veloituksetta.

Tarjouksessa mainittuja alennusprosentteja ei voi yhdistää kampanjatarjouksiin. Jos myymälässä oleva kampanjatarjous on edullisempi, kuin sopimus, voidaan käyttää sitä.Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentarium, Keops ja Nissen myymälöissä.

Jäsenedun saat ilmoittamalla jäsennumerosi.

OULU

Kipukapina ry:n jäsenenä saat Oulun Life Kempele Zeppelin ja Life Oulu Kaakkuri Citymarket -liikkeistä alennusta kaikista Life-tuotteista 10 %.

Life Kempele Zeppelin
Zeppelin 1. krs
90450 Kempele

Life Oulu Kaakkuri Citymarket
Metsokankaantie 5
90420 Oulu
puh. 044 524 3201

Kipukapina ry:n jäsenenä saat Life Oulu Ritaharju Ideapark ja Life Oulu Rotuaari -liikkeistä alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista 10 %.

Life Oulu Ritaharju Ideapark
Ritaharjuntie 49
90540 Oulu
puh. 050 462 4300

Life Oulu Rotuaari
Kauppurienkatu 13
90100 Oulu
puh. 050 475 1410

Kipukapina ry:n jäsenenä saat seuraavat edut

Medishop Helsinki ja Oulu

Kybun kenkien tai Kybu-alustan ostajalle Delilah- tai Samson -polvimittaiset tukisukat tai Traveno-matkasukat kaupan päälle.

​Kaikki tukisukat ja lääkinnälliset hoitosukat -15 %.

Jäsenedun saat ilmoittamalla nimesi ja jäsennumerosi.

Medishop Helsinki
Topeliuksenkatu 3, Taka-Töölö
puhelin: 040 764 378
sähköposti: helsinki@medishop.fi
avoinna ma – pe 8 – 18, la 10 – 14

Medishop Oulu
Rotuaarin aukio, Kirkkokatu 17
puhelin 020 155 0045
sähköposti: oulu@medishop.fi
avoinna ma – pe 10-17.30, la 10 – 15

HELSINKI

Urheiluhieroja Vesa Konka
Kipukapina ry:n jäsenenä saat -10 %.
Varaa aika tästä (linkki vie suoraan timma-varaussivulle)
Jäsenedun saat ilmoittamalla nimesi ja jäsennumerosi.

Urheiluhieroja Vesa Konka
Paciuksenkaari 14
puhelin 044 365 8054
sähköposti: vesa.konka@gmail.com

Nettihattu on Kipukapinan yhteistyökumppani, joka valmistaa mm. Kipukapina-pipoja (14 €), -pantoja (12 €) ja -tuubihuiveja (14 €).

Pipo on kaksinkertaista joustavaa trikoota ja malli päälaelta hieman löysäksi jäävä. Valittavana on neljä eri kokoa, värivaihtoehtoja on 11 ja #kipukapina-tekstin voit valita valkoisena, pinkkinä tai heijastavana harmaana.

Panta on kaksinkertaista joustavaa trikoota, ja sen leveys on n. 9-10 cm. Valittavana on 11 värivaihtoehtoa ja painatuksen voit ottaa valkoisena, pinkkinä tai heijastavana harmaana.

Tuubihuivi on yksinkertaista joustavaa trikoota. Huivissa on yksi ommeltu sauma ja reunat huoliteltu saumurilla. Huivin koko on ”one size”: leveys 26 cm * korkeus 50 cm, joka menee nuorille ja aikuisille.Värivaihtoehtoja on 11 ja painatus on heijastava.

Toimituskulut kirjeenä on n. 2,90 €/ lähetys.

HUOM! Tässä ilmoitetut hinnat ovat normaalihintoja, tuote- ja toimitushinnoissa on välillä alennuksia.

Tuotteet ovat konepesun kestäviä 40 asteessa.

Nettihattu lahjoittaa Kipukapinalle jokaista viittä (5) myytyä Kipukapinan pipoa tai pantaa kohti yhden (1) Kipukapinan pipon tai pannan arvottavaksi.

Kipukapina-tuotteita pääset tilaamaan tästä.

Nettihatun pipojen, pantojen ja tuubihuivien heijastavat materiaalit täyttävät standardin EN 471 / EN ISO 20471 edellyttämät vaatimukset. Tuotteilla on avainlipputunnus merkkinä suomalaisesta työstä. Valmistaja on Finsew Oy (Y-tunnus 2538257-8).